Referencer

Her ser du et udvalg af mine referencer:

Brd. Olsen, De Glade Sømænd, Sigurd Barret, Johnny Logann, Birthe Kjær, Maggie Reilly, Hardinger og Thorup, Peter Viskunde, Jakob Sveistrup, Tamra Rosanes, Kandis, Brinck, Bamses Venner, Kurt Ravn, Jørgen Olsen, Kim Schwartz, Maria og Michael Bjørnsson, Dansk Melodi Grand Prix, Anne Gadegaard, Cirque du soleil, VIP Receptioner, Harlekin Records, Sheraton Hotels m.fl.

Læs også udtalelser fra nogle af ovenstående. Videoerne er fra YouTube og ikke relateret til de opgaver, som jeg har udført for de enkelte kunstnere.


Brinck

Pernille er en af de mest professionelle, men samtidig personlige drivkraft, jeg har mødt i min karriere. En fornøjelse at omgås, og en styrke på ens hold… Hun er bare top god! Hun er lige præcis den type man ønsker at omgås og tildele ansvar. Var jeg ude og købe ind til holdet, røg fru Kuhn op i angrebet…

 


Birthe Kjær

Det har været en meget stor fornøjelse at arbejde sammen med Pernille Kuhn på de seneste cd produktioner. Hun har udført et yderst kompetent og professionelt arbejde, og været en stor hjælp m.h.t. planlægning af pressedækning ved lanceringen.

 


Sigurd Barrett

Det er med allerstørste fornøjelse, jeg giver Pernille Kuhn mine anbefalinger med på vejen. Ingen anden PR-medarbejder har nogensinde arbejdet så målrettet, tålmodigt og resultatorienteret for mig, altid med stor sans for den enkelte udgivelse og for hvordan hvert enkelt medie skal kontaktes. Pernille Kuhn er en ener på sit felt, og de seks CD’er, hun har markedsført for mig, kunne ikke have været markedsført bedre!

 


Tamra Rosanes

Pernille Kuhn er en fornøjelse at arbejde med. Hun er kreativ, effektiv og gennemfører alting som aftalt. Jeg stoler 100% på hende og nyder hendes arbejdsbegejstring.

 


Stig Ulrichsen – Owner / Personal Manager, CB & Ole B. Booking A/S

Pernille er en af de mest behagelige og dygtigste promotion manager som jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Min allerbedste anbefalinger!

Henrik Sørensen – Direktør My Way Music

Pernille er en super dygtig og meget pligtopfyldende pige, der med sin store personlighed og et vindende væsen gør en forskel. Hun lever sig ind i sine projekter, og er ikke bange for at ”give meget af sig selv” for at opnå et helhjertet resultat. Kreativ – nytænkende og målrettet.God til promoplaner der finder ”nye veje” og opnår resultater i landets største TV – Radio og trykte medier. Pernille er ikke bange for at gå nye veje og tænke skævt. Iblandt kan promo-arbejde et slid med mange hindringer, som kræver en god psyke, og DET har Pernille. En vilje og et overskud man skal lede længe efter Altid smilende – sød – levende og imødekommende. Klar til en snak om fremtidens opgaver. Pernille DU er en ENER, og jeg er stolt af på My Way’s vegne, at vi har DIG som freelancepromotionmanager, og jeg ved, at vores artister elsker dig, for din store faglige dygtighed, og ikke mindst den personlighed du er. TAK!!!!!