Bag om

Jeg er gift og har 3 skønne tøser. Jeg har i mange år arbejdet med marketing/presse for bl.a. artister og musikere med album-release og både presse – og radio ture.

Mine passioner og interesser, når det ikke gælder familien og arbejdet, er kunst, indretning, rejser og fodbold. Læs eventuelt mere på min blog, Herodes til Pilatus. Jeg lever i nuet, er meget impulsiv og kreativ, og er altid klar til at tale med DIG om netop DIT projekt.

Jeg er professionel og har netværket i orden. Og jeg elsker at arbejde sammen med mennesker. Sidst men ikke mindst har jeg hjertet med, og derfor kan vi sammen gøre en forskel.

Almindelig annoncering er lige til, men jeg sørger for at du får en troværdig eksponering, bl.a. via redaktionelle spalter. Jeg har kompetencen til at udvikle strategien, og til hos dig at finde de budskaber, der fænger pressen.

Det er altafgørende at skille sig ud, for alle kæmper om pladsen i offentligheden.

At være dygtig og ha’ det bedste produkt, er et godt udgangspunkt for succes. Men det skaber ikke succes alene – det er også nødvendigt at være synlig, kreativ og “lukke op for posen”.

Kontakt mig endelig, hvis du har lyst til en uforpligtende snak.

De bedste hilsner
Pernille Kuhn